woensdag 23 maart 2016

hello world, this is me...

Hoi!
Het idee om een blog te maken had ik al een tijdje... Eerst dacht ik bij mezelf "och waarom er nog 1 maken terwijl er al 101 blogs zijn"... Maar toch :-) Het idee bleef in m'n hoofd zitten...er is namelijk zoveel dat ik wil delen :-)

Voila, hier ben ik dus.
Maar wie is "ik" hoor ik u denken.

Wel, mijn naam is Lori, samenwonend met D en beide trotse ouders van een prachtige dochter die ondertussen al 2jaar én enkele maanden is, ons zonneschijntje.
Ook hebben we nog een dikke kater in huis rondwaggelen die we 10jr geleden gered hebben uit het asiel, onze Shady-poes.

Dat onze dochter een waar godsgeschenk is, zal ik u later nog toelichten... Laat ons zeggen dat ze een wondermooie kers is op een jarenlange "zure" taart van dokters, ziekenhuizen en vooral ... heel veel tegenslag. Even dat terzijde, onze dochter heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik best aandelen neem in studio 100 maar vooral dat mijn creatief brein zich de laatste jaren volop kan uitleven. En dàt is vooral wat ik graag met jullie wil delen. Mijn hobby's dus... een hele lijst :-)

De laatste 10 jaar ben ik vooral bezig geweest met haken, juweeltjes maken, cupcakes/taarten maken en ook een cursus haartooi in avondschool gevolgd (3jr!) Waar ik momenteel veel mee bezig ben is naaien (rokjes rokjes rokjes voor de dochter :-)) maar ook af en toe iets voor mezelf en "knutselen" Zo pimpte ik bijvoorbeeld het welgekende ikea keukentje -> info volgt, toverde ik afgedankte krukjes om tot "pareltjes" en nog veel meer. Tot grote spijt van mijn wederhelft vaak ... Niet alleen is de garage tijdens "het project" volledig mijn domein (lees: rommelhok) maar het -ineenzetten van- of het -even logisch nadenken voor een lasting karwijtje- is voor zijn rekening. Ik hoor u al denken, ocharme... mja u heeft wel degelijk een punt :-)

Wat ook een hobby/verslaving is geworden is het kopen én verkopen van 2de handsspullen. Het is ongelooflijk welke koopjes je kan doen op een rommelmarkt voor 1 euro... Het euforisch gevoel dat je er aan over houdt bij een TOP koopje aan dat bedrag is zeker mooi meegenomen :-) Vandaar die verslaving dus wsl...OOPSIEEEE!!! En zeker als ik dàt koopje ook nog eens kan "pimpen" dan ben ik helemaal de gelukkigste vrouw op aarde :-)

M'n vingers jeuken om veel te delen met jullie... Gelukkig heb ik van alle projectjes, koopjes, aanwinsten foto's met hopen. Het zal wel even zoeken worden tussen de 12 357 foto's (exact getal, oh jawel) op mijn Iphone, maar het lukt me wel!

Tot binnenkort en alvast veel leesplezier!

Lori
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten